Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
sobota, 18.1.2014

Inovativnost je gonilo poslovnega uspeha

KOPA je kljub negativnim trendom na trgu informacijskih tehnologij v zadnjih letih v letu 2013 izvedla kar 165 informacijskih projektov.


V podjetju KOPA so v minulem letu potrdili pravilnost vlaganj v razvoj kompetenc na ključnih razvojnih področjih. V letu 2013 so od skupno 165 projektov izvedli kar 49 razvojnih projektov, v katerih so uporabili najnovejše tehnologije in pristope kot so računalništvo v oblaku, mobilno poslovanjem, intuitivni vmesniki ter elektronski delovni tokovi.
Kot je poudaril Domen Ocepek, vodja razvoja KOPA ERP, v podjetju koristijo več kot 35 let izkušenj in dosežkov pri razvoji informacijskih rešitev v vseh gospodarskih panogah. Podjetje tako na svojih projektih nadgrajujejo dobre prakse poslovanja z najsodobnejšimi tehnologijami, s čimer ustvarjajo občutne poslovne koristi na primer z vidika zniževanja stroškov in zmanjševanja izgub in napak v poslovnih procesih  ter povečanja učinkovitosti in produktivnosti. Med projekti v minulem letu je bil največji poudarek na mobilnih rešitvah, monitoringu proizvodnje, upravljanju dokumentov in delovnih postopkov, človeških virih, varnosti in nadzoru ter na vizualizaciji proizvodnih procesov. Med pomembnejšimi so bili še projekti s področja implementacije zakonskih sprememb ter lokalizacija poslovnih sistemov na tujih trgih.
V Kopi so izvedli tudi 14 inovativnih projektov, ki bodo ključnega pomena za prihodnost podjetja in slovenskega gospodarstva. Med temi projekti je bil na primer razvoj Dinamičnega ekspertnega sistema za razvoj človeških virov (e-DKES), z vidika inovativnosti prepoznan na evropski ravni, pri čemer je prejel tudi evropska sredstva za razvoj. Podjetje je v drugi polovici lanskega leta določilo tudi 11 zelenih projektov, ki bodo v prihodnjih letih predstavljali ključne stebre ponudbe poslovnih informacijskih rešitev in storitev.

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)