Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
nedelja, 16.2.2014

Kopa gostila kadrovske strokovnjake in predstavnike najuspešnejših koroških podjetij

4. marca je  potekalo prvo letošnje srečanje upravnega odbora društva za kadrovsko dejavnost Koroške (DKD Koroška), ki ga je gostila Kopa kot vodilni ponudnik HR rešitev.

Upravni odbor društva za kadrovsko dejavnost – sekcija Koroška – sestavljajo predstavniki organizacij Metal Ravne, Sistemska Tehnika, Grammer Automotive, Johnson Controls, BVD Ravne – Biro za varnost pri delu, Zip Center, NLB, Armature Muta, Zavod za zaposlovanje, Kopa ter posamezniki kot častni člani. Na srečanju so člani upravnega odbora sprejeli programske usmeritve bodočega delovanja številčno zelo bogatega društva. V središču programskih usmeritev je predvsem uveljavitev celovitega ravnanja s človeškimi potenciali kot ključnega elementa uspešnosti organizacije in družbe ter povezovanje kadrovskih strokovnjakov in vseh, ki so odgovorni za razvoj človeškega potenciala, prvenstveno v gospodarstvu. Za doseganje ambiciozno zastavljenih ciljev bo društvo razvijalo tesnejša partnerstva z najvišjim managementom ter krepilo vlogo društva v strokovnih in poslovnih omrežjih.

Podpredsednica društva dr. Lidija Breznik, Kopa d. d., je poudarila, da je treba dvigniti zavest o pomenu ljudi pri delu in okrepiti vpeljevanje preverjenih praks. Ravno zato bo pomembna naloga društva tudi povezovanje članov s prenosom dobrih praks in izkušenj ter organizacija okroglih miz. Dr. Breznikova je izpostavila, da je pomembna naloga tudi pridobivanje novih članov, saj je cilj, da bi vsako podjetje ali organizacija morala imeti predstavnika v društvu.  V naslednjih mesecih bo društvo pričelo z intenzivnimi aktivnostmi in povezovanjem ter promoviranjem dobrih praks in nasvetov, zato lepo vabljeni, da se društvu pridružite.  Več informacij: dr. Lidija Breznik, lidija.breznik@kopa.si

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)