Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
sreda, 2.7.2014

Enostaven CRM za Office 365

KOPA CRMpoint uporabnikom storitev Office 365 omogoča enostavno vodenje dela s strankami v oblaku.
Vse več podjetij ugotavlja, da so uveljavljene rešitve za upravljanje odnosov strankami prezahtevne in da z njimi ne dosežejo želenega učinka. V Kopi so izdelali enostavno rešitev CRMpoint, ki temelji na zmogljivostih portala SharePoint Online ter na Kopinih dobrih praksah informacijske podpore trženju in prodaji.

CRMpoint je oblačna aplikacija, ki deluje znotraj storitve Office 365, in je namenjena podjetjem, ki želijo poenostaviti vodenje trženjsko-prodajnih dejavnosti. Osnovna izvedenka CRMpointa nadgrajuje evidenco strank in poslovnih stikov z zmožnostmi za vodenje interakcij, opravil in poslovnih priložnosti ter za obvladovanje dokumentacije in zapiskov v povezavi s strankami. Na tak način podjetja lažje obvladujejo komunikacijo s strankami in povečajo učinkovitost prodajnega lijaka. Ker je aplikacija povezana z ostalimi naprednimi zmožnostmi Office 365 za delo s poslovnimi vsebinami in sodelovanje, podjetje bistveno izboljša vse ravni podpore poslovanja s strankami.

Osnovno različico CRMpointa je možno nadgraditi z dodatnimi moduli, s katerimi si podjetja zagotovijo podporo procesom, kot so trženje, projektna prodaja ter nudenje servisnih uslug. Prednost takšne zasnove je, da omogoča postopno uvedbo in uporabnikov ne obremenjuje z nepotrebnimi zmožnostmi. Po drugi strani zagotavlja, da podjetja postopoma zgradijo celovito podporo poslovanju s strankami, od pridobivanja poslovnih priložnosti in vodenja poslov do zaključka prodaje in obvladovanja poprodajnih storitev.

  • portfelj strank
  • prepoznavanje strank, ki prinašajo največ dobička
  • spremljanje vedenja in zadovoljstva strank
  • prepoznavanje novih možnosti za ustvarjanje novih vrednosti za stranko
  • nenehno zbiranje podatkov o stranki z namenom lažjega predvidevanja njenega vedenjaveč info: marketing@kopa.si


02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)