Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
sreda, 1.10.2014

Digitalno sporočanje tudi v podjetju

S pomočjo digitalnega sporočanja in označevanja podjetja izboljšajo obveščenost zaposlenih in obiskovalcev ter ponudijo napredne digitalne storitve, ki imajo lahko tudi dodano vrednost.Digitalizacija je z velikimi koraki vstopila v način komuniciranja. V zadnjem času se vse bolj uveljavlja uporaba digitalnega sporočanja in označevanja (digital signage) s pomočjo LCD zaslonov. Ta način prikazovanja informacij se uporablja bodisi za pasivno (enosmerno) sporočanje bodisi za interaktivno (dvosmerno) komunikacijo. Temelji na uporabi različnih tehnologij, na primer zaslonov LCD na dotik, video kamer ter označb RFID in NFC, v povezavi z informacijskimi viri kot so spletne aplikacije, poslovne rešitve in večpredstavne vsebine.

Digitalno sporočanje v podjetju

Dobra komunikacija v podjetju pozitivno vpliva na delovno klimo, krepi pripadnost podjetju in znamko podjetja. Z njo v podjetju širimo pomembne in pozitivne informacije o podjetju kot so rast, skrb za zaposlene, za okolje, pomembni projekti … Prednost digitalnega komuniciranja je, da ga lahko izvajamo na različnih mestih v podjetju, na primer v sprejemnici, posameznih oddelkih, na proizvodni liniji in skladišču. V primeru uporabe digitalne komunikacije v proizvodnji pri spremljanju rezultatov vzbujamo tekmovalnost in s tem povečujemo produktivnost posameznega delavca sli skupine. Prednosti hitre in vizualno učinkovite komunikacije hitro povrnejo stroške investicije v opremo.
Ta način komunikacije v podjetju uporabljamo še za:
  • promocijska sporočila in oglaševanje,
  • pospeševanje prodaje,
  • informacijska sporočila (novice, vreme, borzni tečaji, urniki …),
  • interna sporočila in obvestila (novice, navodila, obveščanje zaposlenih ...),
  • navodilo obiskovalcem (sprejemna pisarna).

Rešitve s poslovno vsebino

Kopa kot sistemski integrator in razvijalec programskih rešitev ponuja številne možnosti uporabe, in sicer za podporo pri  prikazovanju podatkov iz zalednih poslovnih aplikacij v proizvodnji, sprejemnih pisarnah, sejnih sobah za obveščanje vseh zaposlenih in obiskovalcev. Poleg tega omogoča izvedbo različnih informacijskih kioskov na osnovi obstoječih spletnih rešitev ter izdelavo naprednih digitalnih storitev za zaposlene in obiskovalce oziroma poslovne partnerje.

Več informacij: branko.susec@kopa.si, tel: 041 286 576

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)