Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
četrtek, 25.9.2014

"Misli PRIHODNOST. Bodi SPREMEMBA."

Kopa bo na osrednji poslovni konferenci podjetja IBM Slovenija predstavila preverjene inovativne rešitve, ki interaktivno povezujejo mobilno poslovanje, rešitve za vzdrževanje ter procesne nadzorne sisteme.Ena od najpomembnejših poslovnih in strokovnih konferenc poslovnih informacijskih tehnologij »Ključ do rešitev« s sloganom "Misli PRIHODNOST. Bodi SPREMEMBA."bo letos potekala 23. in 24. oktobra v grand Hotelu Bernardin v Portorožu.

Kopa bo na konferenci predstavila rešitve, ki prek sinergije storitev in sistemov pripomorejo k obvladovanju ključnega parametra poslovanja proizvodnih podjetij – skupni operativni učinkovitosti naprav in tovarn. Podjetje bo prvi dan konference ob 17.05 uri nastopilo s predavanjem  »Z bistrimi rešitvami med oblake; Maximo – prednosti vaših sredstev in storitev«. Prikazani bodo pristopi, priložnosti in delujoče rešitve, ki temeljijo na IBM-ovih tehnologijah, kot so Maximo za upravljanje poslovnih sredstev in storitev, Maas360 za obvladovanje mobilnih poslovnih sistemov, nadzornih proizvodnih sistemih SCADA ter Kopinih originalnih poslovnih rešitvah za monitoring proizvodnje, obvladovanje poslovnih virov ter za poslovno obveščanje.

Podjetje bo v skladu s trendi veliko pozornosti namenilo mobilnemu poslovanju. Na tem področju je namreč sklenilo partnersko pogodbo z IBM-ovo družbo Fibrelink, ki ponuja vodilne storitve Maas360 za upravljanje mobilnih poslovnih sistemov. Kopa kot partner za Maas360 v Sloveniji trži, prodaja in uvaja oblačne storitve Maas360, s katerimi podjetja na najbolj enostaven način uresničijo vse ključne zahteve mobilnega poslovanja. To so predvsem zagotavljanje mobilne informacijske varnosti, upravljanje z mobilnimi napravami, obvladovanje distribucije in uporabe mobilnih aplikacij oziroma storitev (MDM – mobile device management) ter uporaba širokega nabora naprav, ki jih uporabljajo zaposleni pri svojem vsakodnevnem delu (BYOD – bring your own device).   

Obiščete pa jih lahko tudi na njihovem razstavnem prostoru v prvem nadstropju, kjer bodo imeli demo predstavitve in »ključe do rešitev«.

Več informacij o konferenci Ključ do rešitev.

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)