Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
ponedeljek, 8.5.2006

Uspešna slovenska podjetja zaupajo KOPI

KOPA v vlogi vodilnega slovenskega ponudnika celovitih informacijskih rešitev potrjuje svojo uspešnost s podaljšanjem dolgoročnega partnerstva z največjimi slovenskimi podjetji.

V KOPI s ponosom naštevajo zgodbe o uspehih podjetij, ki uporabljajo njihov poslovni informacijski sistem KOPA ERP. S tem dajejo zagotovilo novim podjetjem, ki bi prenovo informacijskega sistema zaupali KOPI, da so na pravi poti. KOPINI partnerji so se v letošnjem letu, kljub pritiskom globalnih informacijskih rešitev, odločili svoje zgodbe o uspehu nadaljevati v sodelovanju s KOPO, saj jim le-ta nudi vso potrebno podporo in kakovostne rešitve, s pomočjo katerih lahko ohranjajo svojo konkurenčno prednost.

»Leto 2006 je za KOPO pomembna prelomnica v skoraj 30-letni zgodovini podjetja. Z letošnjim letom zaključujemo prehod na novo, tronivojsko različico sistema KOPA ERP pri praktično vseh obstoječih uporabnikih naših informacijskih rešitev, sklenili pa smo že nekaj novih dolgoročnih partnerstev. S sklenitvijo in podaljšanjem strateških partnerstev z novimi ter obstoječimi strankami potrjujemo status vodilnega slovenskega ponudnika celovitih informacijskih rešitev ter napovedujemo novo obdobje uveljavljanja našega razvojnega potenciala na domačih in tujih trgih,« je povedal Bernard Osvald, direktor KOPE.

KOPA ERP podjetjem omogoča inovativno načrtovanje razvojnih ciljev, saj se zavedajo, da jim bo KOPA v vsakem trenutku s svojimi izkušenimi strokovnjaki in prilagodljivimi rešitvami nudila ustrezno podporo. Partnerji pripisujejo poseben pomen KOPINI prepoznavnosti in ugledu, ki ga uživa med strankami. Nove dolgoročne pogodbe so namreč zagotovilo, da bo KOPA tudi v prihodnosti nudila najsodobnejše informacijske rešitve in tehnologijo za podporo proizvodnim ter poslovnim procesom.

Informacijski sistem mora podpreti poslovno strategijo podjetij
Dokaz uspešnosti poslovanja s KOPINIM informacijskim sistemom so velika in uspešna slovenska podjetja, ki so v zadnjih nekaj letih dosegla vodilni položaj v svoji panogi. Med njimi so tudi podjetja, ki so podvojila ali celo potrojila prihodke, dobiček ali celo število zaposlenih. Za podjetja, ki se širijo bodisi s prevzemanjem konkurenčnih družb in njihovo integracijo v matično podjetje bodisi s povezovanjem prevzetih podjetij v lastniško povezano skupino, je pomembno, da njihov informacijski sistem takšne poslovne strategije podpira in omogoča integracijo brez dodatnih stroškov.

»Velika in srednje velika slovenska podjetja pogosto nasedajo obljubam, da so samo drage, globalne rešitve zagotovilo za uspeh. Bolj kot velikost rešitve je pri tem pomembna njena funkcionalnost in prilagodljivost, ki podjetju zagotovi učinkovito podporo inovativnim poslovnim modelom ter uresničevanju njihovih poslovnih ciljev. Ob tem lahko za nižjo ceno dokazano dosegajo odlične rezultate,« poudarja Osvald.

Uvedba evra kot priložnost za tehnološko posodobitev informacijskega sistema
Sistem KOPA ERP je ena redkih celovitih informacijskih rešitev za podporo proizvodnim in poslovnim procesom, ki v celoti izkorišča prednosti interneta. Kljub temu, da je bil evro vzvod za prehod na novo generacijo KOPA ERP, so podjetja istočasno izkoristila priložnost tudi za preskok na višjo tehnološko raven, ki jim zagotavlja odlično izhodišče za nadaljnjo rast v dinamičnih tržnih razmerah. Moderna tehnološka zasnova KOPINIH rešitev uporabnikom prinaša zanesljivost, zmogljivost in razširljivost tronivojske arhitekture.

Z vidika celotnih stroškov lastništva je KOPA med najugodnejšimi ponudniki ERP-rešitev, saj je sposobna nadgrajevati obstoječe sisteme, s čimer podjetjem prihrani občutne stroške. Podjetje, ki manj porabi za informacijsko tehnologijo in njeno vzdrževanje, pa lahko več vloži v uresničevanje svojih poslovnih ciljev. In uporabniki KOPINIH rešitev to s pridom izkoriščajo.

KOPA ERP uporablja  veliko slovenskih podjetij
Vse več slovenskih podjetij zaupa KOPINIM rešitvam, v njihovo celovito podporo in razvoj. KOPA ERP omogoča uresničevanje poslovne strategije hitro rastočih podjetij in podpira njihovo konkurenčno prednost. Med največjimi KOPINIMI partnerji so Acroni, Akripol, Alpos, SwatyComet d.d., Elektrode Jesenice, Gorenjska banka, Lip Bled, Metrel, Železarna Ravne Monter Dravograd, Perutnina Ptuj, Pivovarna Laško, SKB Banka, SUZ, Termoelektrarna Šoštanj, Tosama, Unior ,Zavarovalnica Maribor… Uporabniki drugih KOPINIH rešitev pa so še Dravske elektrarne Maribor, ELES, Holding slovenske elektrarne, Merkur, Petrol …

Uspešna slovenska podjetja zaupajo KOPI(271 KB)

 

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)