Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
petek, 7.11.2014

Preizkusite delovanje vodilne rešitve za upravljanje mobilnih okolij

Na voljo je 30-dnevni brezplačni preizkus polne različice storitve MaaS360, ki obsega celovit nabor storitev za upravljanje mobilnih naprav.Kopa je po sklenitvi partnerstva z IBM-ovim podjetjem Fibrelink ponudila dostop do brezplačne testne različice tega vodilnega sistema za upravljanje in varovanje mobilnih naprav. Sistem, ki v celoti deluje kot storitev v oblaku, podjetja opremlja s celovitimi zmožnostmi, prek katerih izpolnjujejo visoke poslovne, varnostne in zakonske zahteve pri mobilnem poslovanju.

Več informacij o zmožnostih in koristih MaaS360 za vaše podjetje vam je na voljo v pdf datoteki, ki si jo lahko tudi natisnete:
http://www.kopa.si/files/userfiles/2014/KOPA_MaaS360.pdf

30-dnevni preizkus

Preizkusna različica storitve MaaS360 vam je za obdobje 30 dni na voljo na spletnem naslovu: https://m3.maas360.com/tryMDM/SK_KOPADD03_MDM_C.
Namestite jo že v dobri minuti ter takoj upravljate in ščitite vaše mobilne naprave. Po pretečenem testnem obdobju vam je na voljo enostaven postopek, s katerim se naročite na licenčno uporabo storitve MaaS 360, brez izgube podatkov iz testnega sistema.

Več informacij: Gregor Kavšček (gregor.kavscek@kopa.si)

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)