Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
ponedeljek, 3.11.2014

Obveščanje iz proizvodnje

KOPA Monitoring odlikuje zmožnost postopnega obveščanja vodilnih zaposlenih na različnih ravneh o posebnih dogodkih na proizvodnih linijah.Pravočasne informacije so osnova za dobro vodenje in odločanje. Vendar, da bi ob vsaki motnji v proizvodnji obveščali vse, z direktorjem na čelu, ni pravi način.

Sistem spremljanja proizvodnje KOPA Monitoring je bogatejši za novo rešitev, ki poenostavlja in izboljšuje obveščanje o motnjah v proizvodnji. Ta podjetjem omogoča, da o izrednih dogodkih, recimo zaustavitvi delovanja stroja, obvešča odgovorne po stopnjah. Najprej na primer dobi obvestilo mojster. Če ta problema ne odpravi v določenem času, sistem o motnji obvesti vodjo proizvodnje. Če tudi ta ne poskrbi za odpravo motnje v zanj predvidenem času, sistem obvesti še direktorja.

»Tak sistem poskrbi, da je odgovornost bolj jasno definirana in ne prihaja do izgube odgovornosti v množici vpletenih,« je povedal Aleš Pelc, svetovalec za proizvodnjo v Kopi.
Ena od prednosti Kopinega sistema za spremljanje proizvodnje je tudi statistika eskalacij obvestil. Ta pokaže učinkovitost reševanja problemov na posamezni ravni in pripomore k hitrejšemu odpravljanju zastojev. 

Več o ... MONITORING POSLOVNIH PROCESOV
Več o ... DOBRI PRAKSI

Več info g. Tomislav OGOREVC
02 88 39 714, e-pošta: tomislav.ogorevc@kopa.si

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)