Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
sreda, 7.1.2015

Prava e-pošta!

Storitve e-pošte v Microsoft Office 365 združujejo vse ključne zahteve sodobnega informacijskega delovnega okolja – visoko razpoložljivost in varnost, uporabo vedno in povsod, velik poštni predal ter ugodno ceno.Čeprav je e-pošta že samoumevna, imajo podjetja z njeno uporabo še vedno velike težave. Problem predstavljajo predvsem majhni poštni predali, vedno več neželene pošte, omejena dostopnost ter visoka cena potrebne infrastrukture in licenc.
Z e-pošto, ki je na voljo v sklopu storitev Microsoft Office 365, zaposleni in podjetja na preprost način pridobijo zmožnosti, ki jih lokalni poštni strežniki in številni drugi ponudniki poštnih storitev ne morejo zagotoviti:       
  • Vedno povezani, tudi na poti. Svoja opravila izvajate ne glede na to, kje se nahajate in katero napravo trenutno uporabljate. Pozabite na kopiranje datotek, shranjevanje na USB ključe ter pošiljanje na domač e-poštni naslov. Do e-pošte, koledarjev v skupni rabi, stikov in dokumentov lahko dostopate prek namiznega, prenosnega in tabličnega računalnika ali prek pametnega mobilnika.
  • Vedno na voljo, vse dni v tednu. 99,9-odstotno neprekinjeno delovanje zagotavlja, da vam je e-pošto na razpolago vedno, ko jo rabite.
  • Manj smeti, več varnosti.  Vgrajena zaščita proti virusom in neželeni e-pošti ohranja vaš predal čist in urejen, vaša komunikacija pa je vedno zaupanja vredna. Če izgubite svoj telefon, lahko iz njega oddaljeno izbrišete podatke in tako preprečite nepooblaščen dostop do svojih informacij. Do podatkov pa takoj dostopate iz nove naprave.
  • Dovolj prostora, tudi za pošiljanje velikih datotek. Prek e-pošte se izmenjuje vedno več vsebinsko bogatih sporočil. Predal s 50 GB prostora in možnost pošiljanja sporočil v velikosti do 25 MB vam omogoča, da ne skoparite pri kakovosti informacij in vsebini.
  • Enostavno upravljanje,  več časa za komunikacijo. Upravljanje z e-poštnimi računi je hitro, prav tako z varnostnimi nastavitvami, razvrščanjem prejete pošte in vsakodnevnimi delovnimi opravili.

Kaj pa cena?

Za storitve Microsoft Office 365 se plačuje po dejanski porabi. Storitev se prilagaja vašim potrebam poslovanja, tako v primeru rasti kot zmanjševanja organizacije. Uporaba ne zahteva nikakršnih začetnih investicij, prav tako ni skritih stroškov. V ceno naročnine je vključeno vzdrževanje, posodabljanje, varnostno shranjevanje podatkov in protivirusna zaščita. Vse že od 3,10 EUR/mesec naprej ...

Več informacij: Majda Kavšček (majda.kavscek@kopa.si)

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)