Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
sreda, 24.5.2006

PRAKTIČNE IZKUŠNJE TERMINIRANJA PROIZVODNJE

Kopa je 11.05. v Dravogradu  na Gospodarski zbornici in  17.05. v Ljubljani v hotelu MONS, pripravilo seminar z naslovom Praktične izkušnje terminiranja na različnih tipih proizvodnje, namenjen vodilnim kadrom, odgovornim za vodenje proizvodnje in njeno uspešnost v podjetjih. Na enodnevnem dogodku so se zvrstila tri strokovna predavanja, ki so predstavila pomen terminskega planiranja, izzive in zahteve tega načina planiranja ter praktične primere uporabe v proizvodnji. Kopa ima v svojem naboru informacijskih rešitev za podjetja paket »Terminiranje«, s katerim se lahko podjetja učinkovito odločajo in odzivajo na potrebe trga ter optimizirajo proizvodnjo.

                      

V sklopu svojega ERP-sistema je KOPA razvila orodje za fino terminiranje, ki omogoča natančno planiranje najzahtevnejših proizvodnih procesov in podpira tudi tista področja, ki predstavljajo konkurenčno prednost podjetja. Le-te sistematično dogradi k standardni rešitvi, ki predstavlja stabilno jedro, zasnovano na standardnih procesih in poslovnih pravilih. Kopa se je rešitve enega najzahtevnejših problemov v proizvodnji lotila s sistemom za razporejanje ali fino terminsko planiranje. Z njim se lahko dokončno določi razpored dela na posameznih proizvodnih linijah v časovnem obdobju – do minute natančno. To podjetjem zagotavlja optimalno zasedenost proizvodnih linij ter natančno planiranje porabe, svojim kupcem pa lahko dajejo realne roke dobave izdelkov in s tem dvigujejo svoj ugled dobrega dobavitelja.

Ugledni predavatelji dr. Tone Ljubič, izredni profesor Fakultete za organizacijske vede v Kranju, Branko Razgoršek, vodja programa proizvodnih aplikacij v Kopi, in g. Andrej Vivod iz podjetja Pivovarna Laško so udeležencem predstavili kakšni pristopi terminiranja so se v praksi izkazali kot učinkoviti in prinašajo koristi.

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)