Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
petek, 13.2.2015

Sodelovanje v oblaku, z Office 365

Sodobni delovni timi potrebujejo učinkovita informacijska orodja za sodelovanje, ki so zanesljiva in stalno dostopna.Storitve Office 365 ponujajo pester nabor orodij za učinkovitost, hkrati pa nam omogočajo izbiro tistih funkcionalnosti, ki jih dejansko potrebujete. Tako lahko vsak uporabnik izbere svoj nabor funkcij oziroma paket, ki ga bo uporabljal. V nadaljevanju je predstavljenih nekaj uporabnih funkcij, ki jih lahko pridobite z Office 365 paketi, poudarek pa tokrat dajemo enostavnemu in hitremu sodelovanju, tako znotraj kot zunaj podjetja.

Sodelujte ne glede na to, kje se nahajate

Office 365 v svojih paketih ponuja tudi 1TB velik prostor v oblaku, namenjen shranjevanju različnih vrst datotek. Do tako shranjenih podatkov pa lahko dostopate iz poljubne naprave in od povsod, kjer je na voljo internetna povezava. Poleg tega lahko vsebine delite s svojimi sodelavci ali zunanjimi uporabniki – tudi tistimi, ki nimajo Office paketa, saj je ogled in urejanje možno kar preko spletne verzije. Ne glede na to kje se nahajate pa lahko organizirate sestanke oziroma spletna srečanja z možnostjo deljenja videa, predstavitev, izmenjave datotek ali pa uporabite oddaljeni dostop, ko želite nekomu pomagati.

Olajšajte si delo in prihranite na času

Ustvarite dokument, delite ga s sodelavci in ga kreirajte istočasno! Tako se boste izognili nevarnosti izgube na računalniku shranjenega dokumenta, nikoli več ne boste iskali katera verzija dokumenta je prava, prihranek na času pa bo izjemen. Poleg tega lahko dokumente urejate tudi brez povezave, saj avtomatska sinhronizacija poskrbi za to, da je vaš dokument v oblaku vedno posodobljen, ko se povežete z internetom.

Preprečite motnje pri sodelovanju

Ne dovolite, da bo sodelovanje s sodelavci oteženo zaradi programskih posodobitev ali nedostopnosti spletnih orodij. Microsoft vam namreč zagotavlja 99,9% delovanje storitev ali pa vam vrnejo denar, programske posodobitve pa se izvajajo v ozadju in so tako za uporabnike, kot njihove naprave, popolnoma neopazne.

Možnosti sodelovanja so boljše kot kdajkoli prej, prav tako pa tudi dostopnejše. Cena storitev Office 365 je že od 3,80 EUR/mesec naprej, pri čemer jih enostavno prilagajate vašim potrebam poslovanja, tako v primeru rasti kot zmanjševanja organizacije.

Čas je dragocen, zato ga izkoriščajte premišljeno in učinkovito. Prepričajte se sami in aktivirajte poskusno verzijo paketa Office 365 še danes:

Več informacij:
Tine Fornazarič, prodajni svetovalec (tine.fornazaric@kopa.si)

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)