Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
sreda, 18.2.2015

Kopa na konferenci Cisco Data Center Day

Cisco, ki je že dolgoletni partner podjetja Kopa d.d. je 12.2.2015 na konferenci Cisco Data Center Day predstavil pregled najnovejših trendov in rešitev s področja podatkovnih središč.


Podjetje Kopa d.d. je odlično pozicionirano tako na področju Cisco, kot tudi Microsoft tehnologij. Prav povezava med tehnologijami slednjih dveh je bila rdeča nit konference, katera je postregla z zanimivimi novostmi in odličnimi predavatelji.Več informacij o konferenci na spletnem mestu Cisco Data Center Day


Nekaj prednosti Cisco UCS strežnikov

Enostavno upravljanje
Vse vaše strežnike boste upravljali celovito in na enem mestu. Ne glede na to ali jih imate 5 ali morda 100 (na različnih lokacijah), ne boste vložili dodatni napor.

UCS Strežniški Profili (SP)
SP je predstavljen kot XML datoteka, v kateri so opisane vse lastnosti strežnika. Dodelite ga lahko izbranemu fizičnemu strežniku – rezinskemu ali klasičnemu (rack). SP lahko upravljate s pomočjo politik ali ga kreirate iz vzorca (template). V primeru odpovedi, SP prenesete na drugi strežnik, počakate nekaj minut in vaš strežnik spet deluje!

Rezinski strežnik ali klasični strežnik
Cisco UCS Mini je edini strežniški sistem, ki omogoča povezovanje klasičnih strežnikov za vgradnjo v omaro (rack) s šasijo za rezinske strežnike in s tem uporabo klasičnega strežnika na način, kot da bi bil vgrajen v šasijo. Izbira, kako organizirati vaše IT poslovanje, je končno v vaših rokah!

100 svetovnih rekordov
Cisco UCS Mini strežniki so bili v industriji prepoznani kot najboljša strežniška rešitev, pri čemer v vzdržljivosti in rezultatih prekašajo konkurenčne strežniške sisteme. Cisco strežniki so dosegli 100 svetovnih rekordov po doseženih rezultatih na tržišču!


Več informacij: Gregor.Kavscek@kopa.si

 

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)