Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
petek, 10.4.2015

Kopina spletna prodajalna

Korošci lahko računalnike naročajo tudi prek spleta

KOPA se je s spletno trgovino še bolj približala svojim kupcem, jim  poenostavila nakupno izkušnjo ter ponudila nove prodajne storitve.

SLOVENJ Gradec, 23. 4. 2015 – Podjetje KOPA iz Slovenj Gradca je odprlo svojo prvo spletno trgovino (trgovina.kopa.si)za prodajo računalniške opreme, s katero uresničuje strategijo podjetja, usmerjeno v ponudbo odličnih poslovnih storitev. V podjetju se želijo razlikovati od konkurenčnih spletnih trgovin predvsem z vzpostavljanjem dolgoročnega partnerskega odnosa, ki temelji na profesionalnem in prijaznem  odnosu, hitrem odzivu ter kakovostnem računalniškem servisu v trgovini in pri kupcih. Nakupno pot nadgrajujejo s svetovalnimi storitvami, kot so jih kupci vajeni pri obisku klasične trgovine.


Preprosta uporaba

V Kopi si želijo spletno nakupovanje približati čim večjemu številu kupcev, čemur so prilagodili celotno zasnovo svoje spletne trgovine. Vanjo so vključili najbolj aktualne izdelke, poleg celovitega nabora informacij na enem mestu pa so dodali še možnost ažurnega spletnega povpraševanja in neposrednega stika z osebo, odgovorno za posamezno skupino izdelkov in storitev. Omogočajo celo oddaljeno povezovanje strokovnjaka s strankino napravo, s čimer so pohitrili izvajanje pomoči, bodisi pri uporabi trgovine bodisi pri reševanju tehničnih težav, hkrati pa so omogočili takojšnjo izvedbo predstavitve določenega izdelka ali storitve. Uporabniku trgovine so na voljo celovito upravljanje zgodovine nakupov, naročanje servisnih storitev, vračanje izdelkov ter bonitete.

Izbrana ponudba

V Kopini spletni trgovini je v ponudbi zaokrožen nabor računalniških naprav, programov in servisnih storitev, prek katerega podjetja in domači uporabniki pridobijo celovito rešitev za svoje računalniške potrebe. Kupci lahko izbirajo med priznanimi izdelki vodilnih svetovnih proizvajalcev računalnikov in računalniške opreme, za katere KOPA kot certificirani partner zagotavlja tudi uporabniško podporo.

Obveščanje in izobraževanje kupcev

Poskrbeli so tudi za obveščanje kupcev, in sicer prek spletnih novičk iz sveta računalništva ter možnosti za prejemanje obvestil o novostih prek e-pošte. Tudi pri teh vsebinah v Kopi stavijo na kakovost, pri čemer naročnikom pošiljajo ekskluzivne brezplačne vodiče in priročnike, ki jim pomagajo pri vsakodnevni uporabi računalniške opreme in pri odločitvah o novih nakupih.

Več informacij:

Tine Fornazarič, prodajni svetovalec

tine.fornazaric@kopa.si

GSM: 040 877 371

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)