Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
ponedeljek, 4.5.2015

Storitev BPS (Business Productivity Specialist) – optimizira več kot 60 odstotkov delovnega časa, ki jih zaposleni v povprečju porabijo za neproduktivne dejavnosti

KOPA je postala certificirani partner Microsofta v programu storitev Business Productivity Specialist.Po podatkih IDC and McKinsey Global Institute iz leta 2014, posameznik le 39 odstotkov delovnega časa posveti nalogam posameznega delovnega mesta. Da bi podjetjem in drugim organizacijam pomagali pri dvigu produktivnosti, smo se v Kopi odločili, da se pridružimo Microsoftovi pobudi in se certificiramo za  storitev BPS (Business Productivity Specialist).

BPS je dobičkonosna naložba!

S pomočjo storitve BPS na podlagi primerov iz vašega podjetja in vaših specifičnih potreb vaše zaposlene usposobimo za učinkovito uporabo Microsoft informacijskih orodij pri delu z informacijami, iskanjem podatkov in pri poslovni komunikaciji. Gre za optimizacijo več kot 60 odstotkov delovnega časa, ki jih zaposleni v povprečju porabijo za neproduktivne dejavnosti. Storitev BPS ima izmerljiv učinek in predstavlja investicijo z visokim donosom! Vlaganje v znanje zaposlenih in razvoj podjetja vam bo namreč takoj vračalo rezultate.

Koristi storitve BPS:  
  • Povečuje učinkovitost zaposlenih v podjetju, da v krajšem času lahko naredijo več in bolje
  • Zmanjšuje možnost procesnih napak in izgube podatkov.
  • Izboljšuje komunikacijo in sodelovanje med zaposlenimi znotraj podjetja.
  • Povečuje zavzetost zaposlenih, kar je posledica investicije v njihovo znanje.
  • Povečuje veljavo IT-ja v očeh poslovnih uporabnikov.
  • Odličen, dokazan ROI izvedene storitve.
Povečajte procent delovnega časa, ki ga posvetite nalogam delovnega mesta že danes in si naročite svetovanje BPS strokovnjaka takoj: grega.kavscek@kopa.si.

Več o storitvi BPS si lahko ogledate na: http://www.mobilen365.si/bps/

 


02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)