Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
torek, 7.7.2015

S storitvijo Office 365 se poslovanje izboljša

To je Office, ki ga poznate, in orodja, ki omogočajo boljše sodelovanje, tako da lahko naredite več – kadar koli in kjer koli.

Orodja, ki delujejo. Kjer koli.

Dajte zaposlenim možnost, da delajo s priljubljeno napravo kadar koli in kjer koli to zahteva posel. Tako lahko povečate učinkovitost, poenostavite sodelovanje med skupinami in izboljšate ravnovesje med poslovnim in zasebnim življenjem. S storitvijo Office 365 lahko vse, kar naredite v pisarni, opravite tudi na poti.

E-pošta, sodelovanje in konference Izboljšajte sodelovanje

S storitvijo Office 365 lahko omogočite dostop do poslovne e-pošte, skupne rabe datotek in spletnih srečanj kjer koli brez ogrožanja varnosti. Pospešite poslovanje s poslovnimi storitvami, ki so bile zasnovane za podjetja.

Delajte kot omrežje

Platforme družabnih omrežij spreminjajo način komunikacije in dela. Zaposleni lahko z družabnim omrežjem za podjetja Yammer v storitvi Office 365 sodelujejo v različnih oddelkih, na različnih lokacijah in v različnih poslovnih programih. Z družabnim omrežjem za podjetja lahko zaposleni zdaj poiščejo kolege in delajo z njimi na način, ki še pred nedavnim ni bil mogoč, s tem pa se spreminjajo dosedanje hierarhične ureditve komunikacije.

Samopostrežno poslovno obveščanje

Za sprejemanje odločitev na podlagi podatkov vam ni treba biti strokovnjak za analizo podatkov. Omogočite zaposlenim dostop do preprostih orodij poslovnega obveščanja v storitvi Office 365, s katerimi lahko ustvarijo poročila po meri, spremljajo metriko ključne učinkovitosti ali pa ponazarjajo podatke in tako ustvarijo več vpogledov.

Določite cilj. Pridobite prednost. Povečajte prodajo.

V svetu, kjer je treba odločitve o nakupu sprejeti, preden lahko ukrepate, se morajo prodajalci prilagoditi. Rešitev za prodajo mora prodajalcem pomagati, da postanejo zaupanja vredni svetovalci, saj jim s prilagodljivostjo pomaga učinkovito prodajati v novem svetu. S kombinacijo storitev Microsoft Dynamics CRM Online, Office 365 in Power BI boste izboljšali prodajni uspeh ekip, saj boste omogočili povezavo in sodelovanje med skupinami.

več info: marketing@kopa.si

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)