Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
četrtek, 1.10.2015

Enostavno poročanje o izplačilu potnih stroškov

V Elektrodah so odpravili ročno vnašanje podatkov o izplačanih stroških službenih poti.Podjetje Elektrode se je z integracijo rešitve za obračun potnih stroškov z obračunom plač izognilo ročnemu vnosu podatkov o izplačanih stroških službenih poti v REK obrazec. Kopina rešitev omogoča, da se po zaključenem obračunu potnih nalogov podatki prenesejo v program Kopa Plače, kjer se izvede nadaljnja obdelava in kreiranje REK obrazca.


"Aplikacijo za obračun potnih stroškov uporabljamo že od leta 2006 in smo z njo zadovoljni. Delo nam je zelo olajšala. Ko se je spremenila zakonodaja glede poročanja na  Rek obrazcih, so v Kopi poskrbeli tudi za ta del in nadgradili sistem tako, da zdaj lahko na hiter in enostaven način pošiljamo podatke preko aplikacije za elektronsko davčno poslovanje e-davki."
Andreja Škrabar, informatičarka v Elektrode d. o. o.S prenosom podatkov o stroških službenih poti iz aplikacije Potni nalogi v aplikacijo Plače so pridobili dodatno možnost izplačila teh stroškov v okviru aplikacije plač.

Kopina rešitev je uporabnikom prijazna, saj obdelava stroškov službenih poti poteka na enak način, kot pred zakonsko spremembo, oziroma brez povečanih administrativnih obremenitev. Namesto da bi razširili aplikacijo Potni nalogi, so jo povezali z aplikacijo Plače. Z ustrezno pred nastavitvijo to omogoča, da se REK obrazec samodejno dopolni s podatki o izplačanih stroških službenih poti. Pridobitev je na voljo vsem uporabnikom Kopinih rešitev za obračun plač in vodenja potnih nalogov.
02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)