Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
ponedeljek, 2.11.2015

Z dobro izkušnjo pri obračunu plač za celotno Skupino Pivovarne Laško

Sistem KOPA Plače z nastavljivim algoritmom poenostavlja obračun plač in poročanje v vseh podjetjih v Skupini Pivovarna Laško.V Skupini Pivovarna Laško so z uvedbo plačnega sistem KOPA Plače poenotili informacijsko podporo obračunu plač v celotni skupini. Kopina rešitev posameznim podjetjem v skupini omogoča samostojno pripravo obračunov in poročil, s čimer lažje podpirajo posebnosti pri delovnih razmerjih in poslovnih zahtevah.

Sistem KOPA Plače Skupini Pivovarna Laško z inovativnim nastavljivim algoritmom omogoča prilagodljivo izvedbo obračuna plač za vse sodelavce, ne glede na to, po kakšnem pogodbenem razmerju delajo. S tem so si na ravni skupine zagotovili učinkovito poročanje za FURS in AJPES ter hkrati omogočili kakovostne in razpoložljive podatke za poslovne analize.

Kopina rešitev deluje v osrednjem podatkovnem centru skupine. Poleg tega lahko samostojno oblikujejo vse obračune in poročila, kar pomeni hitro prilagodljivost organizacijskim spremembam ter hkrati nizke stroške lastništva in upravljanja s sistemom.

Vas zanima tudi … Zakaj bi moral biti obračun plač stresen? Ni treba, da je! http://www.kopa.si/novica.aspx?id=619

Več o KOPA Plače: http://www.kopa.si/obracunplac/kopahrm.aspx

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)