Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
ponedeljek, 30.11.2015

Digitalna komunikacija za mobilno, hitrejše in bolj učinkovito poslovanje

Podjetjem, ki želijo izboljšati učinkovitost svojih timov je v sklopu storitev Office 365 na voljo profesionalen komunikacijski sistem Skype for Business, ki združuje zmožnosti za video konference in deljenje vsebin sistema Lync ter Skypove zmožnosti za internetno telefonijo in takojšnje sporočanje.Digitalna komunikacija korenito izboljšuje vso komunikacijo in povečuje hitrost izmenjave informacij. Vedno večja razpršenost poslovnih lokacij in vse pogostejše delo izven pisarn narekuje uporabo novih komunikacijskih rešitev.

Enostavna izvedba sestankov ali konferenc – število udeleženih in deljenje vsebin sploh ni vprašanje

Skype for Business dejansko prinaša novo raven komuniciranja. Že sam imenik stikov ponuja informacije o statusu in razpoložljivosti določene osebe, zato ne izgubljate časa z neuspešnim klicanjem. Sklic nujnega sestanka se izvede takoj, ko so udeleženci razpoložljivi. V sistemu je možno organizirati obsežne konference, pri čemer so udeležencem na voljo zmožnosti za video in glasovno komuniciranje, besedilno sporočanje ter deljenje dokumentov, vključno z deljenjem zaslonske slike in oddaljenim nadzorom. Deljeje zaslona ali posameznih programov je še posebej priročno pri vodstvenih sestankih v poslovnih skupinah, med oddelčnih in projektnih sestankih ali pri izvajanju izobraževanj.

Povezanost z aplikacijami Office dodatno poenostavlja komunikacijo

E-pošta in posledično Outlook je še vedno primarno orodje za poslovno komunikacijo. Poslovni Skype tako uporabnikom Outlooka omogoča, da že z enim klikom na stik pričnejo komunicirati z želeno osebo prek takojšnjega sporočanja ter glasovnih in video klicev. Podobno lahko v trenutku delite drsnico v PowerPointu ali vrtilno tabelo v Excelu.

Visoka varnost zagotavlja usklajenost z varnostno politiko podjetja

Microsoftove storitve Skype odlikuje visoka stopnja zaščite z uporabo šifriranja podatkov AES. Poslovni Skype ob tem omogoča tudi implementacijo varnostnih politik na ravni posameznega uporabnika – na primer programske zmožnosti ali celo uporabo mikrofona.

Popolna konferenčna soba je vedno odprta in pripravljena

Z uporabo Skype for business lahko vzpostavite pravo digitalno konferenčno sobo, na primer za sodelovanje z oddaljenimi enotami ali povezanimi podjetji. Storitev Skype Room Systems omogoča uporabo stacionarnih videokamer, zaslonov, avdio opreme ter interaktivnih tabel. Poleg tega ga je možno integrirati s poslovnimi komunikacijskimi sistemi PBX, kar poenostavlja usmerjanje klicev prek VOIP ter obstoječih telefonov.

Več na: http://www.business2community.com/brandviews/getapp/skype-vs-skype-for-business-whats-the-difference-01315099#ykLPaD0doAfdlsDP.99

Za pomoč pri namestitvi ali uporabi se lahko obrnete na tine.fornazaric@kopa.si ali na telefon 040 877 371040 877 371.
02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)