Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
četrtek, 28.9.2006

KOPA na SIOUG-u 2006

KOPA d.d tudi letos sodeluje na 11. strokovnem srečanju uporabnikov programske opreme ORACLE  - SIOUG 2006. Na dogodku SIOUG smo prisotni kot večji sponzor dogodka, obenem pa vam bomo s predavanji predstavili  svoje dolgoletne izkušnje z razvojem aplikacij v okolju ORACLE.

Dobili boste informacije o uspešnih implementacijah Oracle aplikacij iz prakse. Izvedeli boste, različne pristope k razvoju aplikacij, kakor tudi o možnostih čim boljšega izkoriščanja tehnologij, uporabljenih v Oracle aplikacijah.

Vabljeni na naš razstavni prostor in predavanja!PREDAVANJA

·             Miran KRANJC -  Kako do direktorskega IS, 
             
ponedeljek 9.10.2006 ob 10.50 (EVROPA D)

·             B.RAZGORŠEK, D.OCEPEK - Terminiranje v različnih tipih proizvodnje,
             
torek 10.10.2006 ob 11.10 (EVROPA C)      

·             Vinko JELENKO - Kopin pogled na upravljanje IT storitev,
               torek 10.10.2006 ob 12.00 (EVROPA C)


VEČ O PREDAVANJIH

Miran KRANJC, ponedeljek 9.10.2006,  10.50, (EVROPA D)

»Kako do direktorskega IS«

V podjetju smo dobili nalogo postaviti direktorski informacijski sistem. Postavljeni smo pred dilemo,kako se lotiti naloge. Ali naj na trgu poiščemo končan produkt in ga integriramo v našo okolje, ali naj poiščemo orodje in sami izdelamo takšen sistem.

Skozi predavanje si bomo poizkusili odgovoriti na zastavljene dileme. Ogledali si bomo prednosti in slabosti posameznih variant. Dotaknili se bomo problematike izdelave podatkovnega skladišča, ki bo ustrezalo našim potrebam. Na kaj moramo biti pozorni pri izgradnji podatkovnega skladišča. S kakšnimi orodji prikazovati podatke iz podatkovnega skladišča. Klasificirali bomo različne vrste sistemov za odločanje. Ponovno pa bomo odprli tudi dilemo, da si lahko končni uporabniki vse sami naredijo, v zvezi s prikazovanjem podatkov iz podatkovnega skladišča.

 

Branko RAZGORŠEK, Domen OCEPEK, torek 10.10.2006, 11.10, (EVROPA C)

»Terminiranje v različnih tipih proizvodnje« 

Predstavitev problematike finega terminiranja v različnih tipih proizvodnje in prikaz Kopine rešitve, ki  se v okviru ERP sistema spušča tudi na področje   finega terminiranja. Predavanje bo v prvem delu namenjeno problematiki finega terminiranja. V drugem delu bodo opisani pristopi in rešitve, s katerimi KOPA pokriva različne tipe terminiranja. V zadnjem delu bo prikaz uporabe finega terminiranja v Pivovarni Laško. Referenčna zgodba bo vsebovala primer finega terminiranja v produkciji.
»več…PR članek terminiranje (178 KB)


Vinko JELENKO, torek 10.10.2006, 12.00, (EVROPA C)

»Kopin pogled na upravljanje IT storitev« 

Podjetja in organizacije so vedno bolj odvisna od informacijskih in komunikacijskih tehnologij in s tem povezanih IT storitev, s pomočjo katerih izboljšujejo učinkovitost, uvajajo nove procese, povečujejo produktivnost in dosegajo nove konkurenčne prednosti.

Na predavanju bo predstavljen Maximo ITSM (IT Service Management), ki v kombinaciji z uporabo najboljše prakse ITIL, ponuja celovite rešitve, ki so potrebne za optimiranje IT procesov, maksimiranje povrnitve investicij v sredstva, zmanjševanje tveganj in stroškov ter izboljševanje nivoja IT storitev.
...več o ITSM(145 KB)


 


 

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)