Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
sreda, 27.1.2016

Urejeno vzdrževanje dviguje tržno vrednost podjeta

Swatycomet s prenovo vzdrževanja povečal vrednost za strateškega kupca.

Konec decembra je Weiler Corporation, vodilni ponudnik žičnatih ščetk, abrazivov in izdelkov za vzdrževanje, namenjenih obdelavi površin, kupil Swatycomet. Prevzem obeta mnogo tržnih in sinergijskih priložnosti na globalnih trgih, saj sta se s tem združila dva velika mednarodna igralca na področju izdelkov za obdelavo površin.

Podjetje Swatcomet se je že v lanskem letu odločilo za prenovo informacijske podpore vzdrževanju, saj so se zavedali, da urejeno vzdrževanje povečuje vrednost podjetja. Z izbiro Kope kot izvedbenega partnerja za uvedbo sistema IBM Maximo, so vzdrževanje dvignili na novo raven .

»Swatycomet je primer dobre prakse, ki potrjuje, da je vzdrževanje v proizvodnih podjetjih ena izmed zelo pomembnih funkcij in da ustvarja dodano vrednost. Podjetje je namreč izvedlo informacijsko prenovo vzdrževalnih procesov tudi zaradi predvidene prodaje,« je povedal Vinko Jelenko, vodja oddelka Maximo v Kopi.

Kot se je pokazalo ob prevzemu, ima Swatycomet, ki že vrsto let uporablja tudi poslovni sistem KOPA ERP ter druge Kopine rešitve, na primer KOPA IPPO (BI), primerljivo organizacijsko kulturo, industrijsko tradicijo ter ambicije rasti kot Weiler Corporation. Z uvedbo sistema IBM Maximo so dopolnili Kopino kakovostno IT-podporo, ki je vrsto let prispevala k poslovnim uspehom podjetja in navsezadnje tudi k uspešni prodaji strateškemu partnerju.

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)