Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
sreda, 3.2.2016

Nič več pomanjkljivih informacij s terena

Prodajalci na terenu pridobivajo množico informacij, pri čemer nekatere zahtevajo takojšen odziv ali pa se jih nikakor ne sme prezreti. Kopa je zato v okviru podpore mobilnemu delu nadgradila sistem CRMpoint z aplikacijo za takojšnje prenašanje informacij s terena v sistem CRM.


»Poenostavljeno prenašanje informacij s terena bistveno izboljša preglednost dela s strankami in obveščenost odgovornih glede pomembnih dogodkov za poslovanje s posamezno stranko,« je povedal Uroš Pudgar, vodja področja Urejeno.DOK.

Uporabnik prek mobilne naprave (telefon, tablica, prenosnik…) enostavno ustvari zapisek in ga posreduje v sistem CRM, kjer je informacija kot interakcija na voljo vsem pooblaščenim osebam.


Na podlagi nastale informacije lahko sistem CRM generira vnaprej določene akcije na podlagi te informacije, kot npr. obveščane odgovornih na e-mail, generiranje naloge posamezniku ali skupini, planiranje dogodka na koledarju, itd, … Na tak način se informacije delijo praktično v času nastanka, po drugi strani pa zaposleni informacij ne izgubljajo več, zato je lahko prodaja bolj uspešna, kupci pa bolj zadovoljni.

več informacij:
Uroš Pudgar, vodja področja Urejeno.DOK
uros.pudgar@kopa.si


02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)