Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
sreda, 26.10.2016

20 let prispevka k razvoju vzdrževanja

Društvo vzdrževalcev Slovenije je na strokovnem srečanju "Dnevi vzdrževalcev Slovenije" podjetju Kopa d. d. podelilo priznanje za 20 let tvornega sodelovanja. Podjetje poleg predstavitev aktivno sodeluje na dogodku DVS s strokovnimi predavanji o uporabi informacijskih tehnologij pri vzdrževanju ter prenaša znanje o najboljših praksah informacijsko podprtega vzdrževanja. Njeni strokovnjaki s poglobljenimi članki redno sodelujejo tudi v reviji Vzdrževalec.

»Ponosni smo, da nas je Društvo vzdrževalcev Slovenije prepoznalo kot partnerja, s katerim dviguje raven vzdrževanja v Slovenskih podjetjih,« je ob prejemu priznanja povedal Aljaž Gradišnik, vodja skupine Maximo v Kopi.Kopa svojo zavezanost kakovostnim rešitvam za vzdrževanje med drugim potrjuje s sodelovanjem pri poenotenju in uveljavljanju izrazoslovja ter lokalizaciji certifikata sistema za upravljanje vzdrževanja ISO 55000, kajti Aljaž Gradišnik je član  »Delovne skupine ASSET MANAGEMENT/obvladovanje premoženja/obvladovanje fizičnih sredstev«. 
   
V dveh desetletjih je podjetje uvedlo svoje rešitve za informacijsko vodeno vzdrževanje v številna uspešna podjetja tako v Sloveniji kot na tujem, denimo v Bolgariji, Rusiji, Švici, Kazahstanu. Danes med uporabniki teh rešitev najdemo trgovska, energetska, proizvodna in rudarska podjetja, med njimi Petrol, Steklarno Hrastnik, Pekarno Pečjak, SwatyComet, Eles, Premogovnik Velenje, rudnik zlata v Bolgariji …

Več informacij o rešitvi IBM MAXIMO aljaz.gradisnik@kopa.si

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)