Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
četrtek, 14.12.2006

Za številne težave v proizvodnji sta rešitev racionalizacija in ...

S standardizacijo znanja, uvajanjem enostavnih ekspertnih sistemov in računalniško podporo proizvodnje do višje dodane vrednosti.

Težava konkurenčnosti slovenskega gospodarstva in nizke dodane vrednosti je zelo aktualna in jo omenjajo vsi razvojni dokumenti. Rešitve je mogoče iskati v spodbujanju inovativnosti, interdisciplinarnem pristopu in razvojni dejavnosti podjetij, pravi Marjan Gobec, izvršni direktor prodaje in trženja v podjetju Kopa.

V današnjem času si poslovanja podjetja brez ustreznega informacijskega sistema ni mogoče zamisliti, poudarja Marjan Gobec. Ko pridemo do zahtev, da je potrebno dvigniti produktivnost in dodano vrednost, rešitev ne moremo več iskati zgolj v informacijskih sistemih. V Kopi rešitev vidijo v povezovanju različnih pogledov in znanj, ki pripeljejo do inovativnih tehnoloških in organizacijskih prijemov, pri čemer informacijsko podporo izkoristimo za učinkovito uvedbo teh rešitev v proizvodna okolja.

Preberite cel članek: S standardizacijo znanja, uvajanjem enostavnih ekspertnih sistemov in računalniško podporo proizvodnje do višje dodane vrednosti.(172 KB)

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)