Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
ponedeljek, 20.3.2017

Pretvorimo izzive velikih in hitrih sprememb v priložnosti - DSI 2017

Izkušnje Kope,  ki jih želimo deliti na Dnevih slovenske informatike, kažejo, da se pri digitalizaciji poslovanja večinoma poudarja tehnične kompetence, veliko premalo pa ostale mehke kompetence, ki so ključne za uspešno izvedbo digitalizacije.

Projekti namreč zaidejo v težave predvsem zaradi slabe komunikaciji, organizacije in nedelovanja projektnih timov.

Kdaj? 11. in 12. april 2017
Kje? Grand hotel Bernardin, Portorož
Rdeča nit dogodka: Ustvarjamo prihodnost priložnosti

Kopa bo na DSI prisotna s predavanjem na temo kompetenc za uspešno digitalizacijo poslovanja. Domen Ocepek bo predstavil pogled na to, kaj je za uspešno izvedbo digitalizacije poleg tehničnih kompetenc še posebej pomembno. Raziskave namreč kažejo, da projekti ne padajo zaradi pomanjkanja tehničnih kompetenc, ampak predvsem zaradi težav v komunikaciji in organizaciji, torej v pomankanju kompetenc, ki spadajo med mehke kompetence in jih je težko meriti. Vzrok težav je pogosto tudi to, da manjka celotna slika projekta in zavedanje dejanskega stanja in pravočasno sprejemanje odločitev.Naslov predavanja in povzetek:
Večplastni transparentni model kompetenc za dvig uspešnosti pri digitalizaciji poslovanja

Transparentnost kompetenc, vlog in pogojev pri projektih digitalizacije poslovanja vpliva na uspešnost teh projektov. Model, ki je v prispevku predstavljen, je preizkušen in potrjen na primerih digitalizacije poslovanja in omogoča večplastno razumevanje potrebnih kompetenc, vlog in pogojev za dvig uspešnosti projektov digitalizacije. Namen tega model je, da se pri pripravi in izvedbi projektov digitalizacije  sistematično in večplastno obravnava kompetence posameznega člana, vloge v timu, vplive na projekt in izvedbo in da se komunikacija z uporabo projektne plošče dvigne na višji nivo. 

Več info o temi: marketing@kopa.si

 02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)