Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
torek, 13.6.2017

So vaši podatki na računalnikih varno shranjeni?

Izdelava varnostnih kopij vseh vaših pomembnih podatkov je obvezna in tudi najcenejša zaščita pred izgubo podatkov. Podatki na trdem disku računalnika nikakor niso varni pred izgubo ! Tako kot vsaka naprava, ima tudi trdi disk svojo življenjsko dobo. Poleg tega pa Ste prepričani, da tudi vaši priročni ključki, zunanji diski, CD-ji…. niso okuženi z virusi? Ste prepričani, da nekoč ne boste nehote izbrisali vaše pomembno dnevno delo?


Kot odgovorni v podjetju, ne dovolite, da bi izguba podatkov pomenila razlog za propad podjetja. Prav gotovo si ne želite, da se ravno vi pojavite v novicah kot podjetje, ki je zaradi izgube podatkov propadlo in v nevarnost spravilo tudi svoje stranke in partnerje. Tudi stroški v primerjavi z izgubo neprecenljivih podatkov so majhni.

Kako so lahko vaši podatki zelo enostavno, varno in ustrezno shranjeni ter zaščiteni? Stopite z nami v kontakt, da želite ponudbo za varno shranjevanje vaših podatkov na računalniku. V mesecu juniju vas čaka še dodatno presenečenje, ki bo poskrbelo, da bodo vaši računalniki v poletni vročini »lažje dihali«.

Pokličite na 02 88 39 700 in naši svetovalci vam bodo predstavili rešitev ali pošljite mail na marketing@kopa.si z naslovom »želim ponudbo za varnost«.

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)