Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
sreda, 11.10.2017

Vabilo na VIP dogodek sejma Feel the future – Sejem Inovativnih Digitalnih Rešitev

Pridužite se nam na okrogli mizi z naslovom:
Koraki do zmage –
Izkušnje in izzivi po »prvi četrtini« digitalne preobrazbe podjetij


Kdaj? v četrtek, 19. oktobra 2017 od 12.30 dalje
Kje?
Modra dvorana, Celjski sejem, Dečkova cesta 1, 3000 CELJE
Kaj? VIP dogodek - Vpliv digitalizacije na upravljanje podjetij
Kdo? Direktorji podjetij (vstopnica ni prenosljiva)
Prijava in vstopnice? Najavite svoj obisk na marketing@kopa.si in pošljemo vam ekskluzivno vstopnico za vstop na VIP dogodek v okviru katerega se bo odvijala okrogla miza.Vsebina VIP dogodka:

12.30-13.30     Key-note nagovor: Dirk Arnold, podpredsednik za i- in e-mobilnost, BMW Group (predavanje bo v angleškem jeziku)
Dirk Arnold, strokovnjak na področju marketinga, korporativnega komuniciranja in vrhunski strateg, je začel svojo kariero pri podjetju BMW Group leta 2002, kot vodja oddelka za inovacije in strategijo BMW vozil. Do leta 2011 je na vodilnih položajih podjetja zastavljal strategijo komuniciranja tako za avtomobile BMW, kot tudi za vozila znamke MINI in motorna kolesa BMW Motorrad. Leta 2011 je svoje znanje in bogate izkušnje nadgradil v Severni Ameriki in prevzel vajeti podpredsednika Korporativnega komuniciranja za obe Ameriki. Po povratku na sedež podjetja v Münchnu je leta 2016 svoje znanje in izkušnje usmeril v načrtovanje in oblikovanje mobilnosti prihodnosti kot podpredsednik za znamko BMW i in področje eMobilnosti. S pomočjo bogatih izkušenj in odličnega vpogleda ter zaznavanja gibanja trga je Dirk Arnold pripeljal znamko BMW i na prvo mesto v razredu premijskih električnih avtomobilov in ji zagotovil naziv pionirja električne mobilnosti.
 
13.35-14.05     CFO v digitalni dobi, Nevenka Kržan, KPMG v Sloveniji
Kaj nam prinaša outsourcing poslovnih procesov? Kako do zmanjšanja finančnih tveganj in prihrankov? Kako z novo tehnologijo sprejemati boljše poslovne odločitve in s tem povečati učinkovitost poslovanja? Kako znižati stroške upravljanja informacij? Od leta 1998 je Nevenka Kržan vodja in partner pri vseh svetovalnih projektih KPMG. Leta 2010 je prevzela tudi vodstvo KPMG v Sloveniji. Vodila je svetovalne projekte za javne in zasebne stranke v številnih panogah, kot so avtomobilska industrija, finančni sektor, potrošniški trgi, telekomunikacije, mediji, trgovina na drobno, farmacija, informacijska tehnologija, energetski sektor, proizvodnja, gospodinjski izdelki, predelava hrane, turizem itd.

 14.05-15.20     Okrogla miza: Koraki do zmage – Izkušnje in izzivi po »prvi četrtini« digitalne preobrazbe podjetij, KOPA d.d.

Na okrogli mizi bodo z nami:

  • Andrej Božič, strateški vodja skupine Steklarna Hrastnik
  • Igor Zorko, direktor ZZI, d.o.o., podpredsednik GZS in predsednik Združenja za informatiko in telekomunikacije
  • Edvard Reven, direktor Metrel d.d.
  • Bogdan Kadiš, direktor Monter Dravograd d.o.o.
  • Marjan Gobec, direktor Kopa d.d.
  • Saša Dončić, trener košarkarjev Ilirije
  • Moderatorka: Sanja Modrić
Direktorji uspešnih proizvodnih podjetij bodo z nami delili izkušnje po začetnih korakih digitalizacije. Nekateri so si že priigrali visoko vodstvo, tekma pa še za nikogar ni dobljena. Tako kot v košarki, je tudi pri digitalni preobrazbi uspeh odvisen od strategije, jasnega cilja in dobrega sodelovanja. Izkoristiti je potrebno potencial ekipe, razpoložljive tehnologije in napredne rešitve. Strategiji pa lahko sledimo samo s pravo taktiko in operativnimi koraki, ki vodijo v pravo smer.

Več o udeležencih okrogle mize:

Andrej Božič, strateški vodja skupine Steklarna Hrastnik, lastnik svetovalnega podjetja BB Consulting, d.o.o.
V svoji 30 letni karieri je uspešno izpeljal številna prestrukturiranja, sanacije in start up projekte. Pri svojem delu vedno skuša poiskati pravo rešitev za vse deležnike. Pri projektih uporablja pet stopenjski nagrajen BB modela uvajanja sprememb. Poslovno pot je začel kot vodja prodaje v podjetju Videm Krško. Prevzel je sanacijo Tovarne papirja Goričane. V globalnem podjetju ABB je imel funkcijo country managerja in bil odgovoren za Slovenijo ter Srbijo. Saniral je skupino Iskra ERO, vodil Skupino Droga, saniral nemško podjetje Mondi Raubling GmbH, ki je del multinacionalne skupino Mondi. Zadnjih osem let je vodil Steklarno Hrastnik ter ob tem spisal zgodbo zgodbo o uspešni preobrazbi podjetja. Letos je operativno vodenje predal nasledniku. Sedaj se v funkciji predsednika divizije stekla pri lastniku Steklarne Hrastnik posveča strateškim ciljem, ki v prvi fazi predvidevajo izgradnji dodatne tovarne na lokaciji v tujini. Leta 2016 je prejel nagrado menedžerja leta in  nagrado GZS.

Edvard Reven, direktor Metrel d.d.
Edvard Reven, po izobrazbi diplomirani ekonomist in elektro inženir, je generalni direktor podjetja Metrel d.d., ki je  danes v razvijanju, proizvodnji in trženju absolutni svetovni lider s ponudbo večfunkcijskih instalacijskih testerjev. Skupino Metrel sestavlja 5 podjetij, od tega dve v tujini in sicer Nemčiji in Angliji. Skupina ima 440 zaposlenih. V lanskem letu je skupina imela 30 MIO prihodkov. Edvard Reven se je podjetju Metrel pridružil v letu 2005 v funkciji Quality managerja in bil zadolžen tudi za vzpostavitev poprodajnih aktivnosti na višjem nivoju in širjenju mreže servisnih točk podjetja. Zadnjih 7 let opravlja funkcijo generalnega direktorja podjetja.

Bogdan Kadiš, direktor družbe Monter Dravograd d.o.o.
Svojo poslovno pot je začel kot konstrukter v nekdanji Železarni Ravne, sedaj pa družbo vodi že 27 let. V tem obdobju je uspešno prebrodil marsikatero krizo, ter podjetje razvil v sodobno evropsko podjetje. Pri svojem delu vedno skuša poiskati pravo rešitev za vse, velik poudarek pa daje na zadovoljstvo zaposlenih. Sodeluje tudi pri Gospodarski zbornici Koroške, trenutno kot njen  podpredsednik.


Marjan Gobec, direktor Kopa d.d.
V podjetju, kjer je zaposlen že skoraj 30 let; je vedno zagovarjal, da je z informacijskimi rešitvami potrebno reševati resnične probleme podjetij in na projektu vztrajati tako dolgo, da stranka doseže izmerljivo pozitivno spremembo. Direktor podjetja KOPA je od leta 2012, kar sovpada s prihodom še zadnjih tehnologij, ki so dokončno »prevrnile« svet iz tretje v četrto industrijsko revolucijo. Pred prevzemom vloge direktorja je dolga leta vodil področje trženja in aktivno sodeloval pri prenovah informacijskih sistemov v številnih slovenskih proizvodnih podjetjih. Je tudi član upravnega odbora eAlianse – grozda informacijskih tehnologij in izvršnega odbora Sekcije ponudnikov poslovnih programov S3P pri GZS.

Saša Dončić, trener košarkarjev Ilirije
Saša je igral košarko na mestu krila ali visokega branilca. Kot igralec je bil aktiven od 1993 in do 2010. Potem se je posvetil treniranju drugih. V letu 2015 je bil trener pomočnik v slovenski B reprezentanci. Od leta 2015 trenira košarkarje Ilirije. Tam so začeli na dnu, a jih je  Saši uspelo  v dveh letih pripeljati iz tretje v prvo ligo. To pa so dosegli tudi ob popolni neporaženosti, v tem času so odigrali 49 tekem in prav na vseh zmagali.


Na VIP dogodku sejma Feel the future se nam lahko pridružite samo s posebno vstopnico, ki jo dobite na marketing@kopa.si . Najavite nam svoj obisk in pošljemo vam vstopnico.Vse tri dni sejma, pa nas lahko obiščete v dvorani L, na razstavnem prostoru številka 07.Več informacij: marketing@kopa.si


02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)