Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
torek, 14.11.2017

Central European Cybersecurity Conference 2017

KDAJ? 16. in 17. november 2017, Ljubljana, Slovenija
KJE? Hotel Lev, Vošnjakova ulica 1, 1000 LjubljanaObvladovanje informacijske varnosti je ključno za uspešno poslovanje v vedno bolj digitaliziranem in povezanem okolju, zato KOPA d.d. kot sponzor podpira konferenco CECC.

Cilj osrednje evropske konference o kibernetski varnosti CECC 2017 je izmenjava informacij o kibernetski varnosti.

Nujno je, da poznamo tveganja, da se sploh lahko zaščitimo. Konferenca spodbuja dialog med raziskovalci o tehničnih in socialnih vidikih kibernetske varnosti, ki sta ključnega pomena za doseganje ustreznih ravni varnosti. Zelo pomembno je dejstvo, da tu ne gre samo za tehnološko varnost, temveč je potrebno upoštevati človeški faktor (varnostno kulturo zaposlenih), zaradi katerega se danes dogaja kar 80% vdorov, kraj in različnih informacijskih zlorab.

Še pred nekaj leti  je veljalo, da se lahko informacijsko varnost v podjetju zagotovi že prek izolacije od sveta. V času 4. industrijske revolucije pomeni izolacija izgubo konkurenčnosti in poslovni propad.  Če želi podjetje poslovati digitalno, je prisiljeno prevzeti tveganja, se odpreti in povezati. Nujno pa je, da tveganja prepozna in se pred njimi ustrezno in pravočasno zaščiti.

Več o konferenci in program

Konkretni primeri rešenih varnostnih incidentov

Več informacij: marketing@kopa.si

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)