Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
petek, 22.12.2006

Slovenska podjetja na sejmu v Novem Sadu

V Novem Sadu so med 7. in 10. novembrom potekali strokovni specializirani sejmi s področja elektronike, informatike, energetike, telekomunikacij in financ. Na njih so v organizaciji skupne prestavitve podjetja ICM d.o.o., prestavili tudi slovenska podjetja KOPA, COMTECH, FDS RESEARCH, SITEL, FBS ELEKTRONIK in ROBOTINA s področij elektronike, energetike, logistike in informatike. Zanimanje za tovrstni sejem je bilo zelo veliko, saj si ga je ogledalo približno 12 tisoč obiskovalcev.

Gospodarsko delegacijo slovenskih podjetij je v prostorih vojvodinske vlade sprejel podpredsednik Izvršnega sveta Vojvodine Dr. Tihomir Simič. Poudaril je, da gre za prvo gospodarska delegacija iz Slovenije, ki je po petnajstih letih organizirano nastopila na Novosadskem sejmu. Sogovorniki so izmenjali aktualne gospodarske informacije, gostje iz Slovenije pa so se tudi seznanili z investicijsko klimo in gospodarskim potencialom Vojvodine. Zelo kmalu bodo sledili tudi konkretni razgovori o možnih oblikah poslovnega sodelovanja vseh zainteresiranih poslovnih subjektov, je bilo zaključeno na koncu sestanka.

KOPA d.d. , ki je eno od vodilnih slovenskih podjetij na področju razvoja informacijskih rešitev želi nove poslovne priložnosti iskati tudi na trgih nekdanje Jugoslavije. To so trgi, katerih delovanje iz preteklosti najbolje poznajo in razumejo, saj se je njihovo ime pri številnih podjetij iz držav bivše Jugoslavije še do danes dobro ohranilo.

Kopa v Novem Sadu

       .….KOPA d.d. pri predsedniku vlade Vojvodine, Novi Sad , november 2006

 »Želimo, da bodo naše 30-letne izkušnje, znanje in kakovostne IT rešitve, ki so zbrane v podjetju, uspešno in dolgoročno prispevale k hitrejšemu razvoju gospodarstva v Republiki Srbiji.«

KOPA d.d.

 

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)