Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
petek, 16.2.2007

KOPA na seminarju »Proizvodnja in Management«

Hotel Piramida, Maribor                                                                                                                                            16, in 17 februar 2007

Proizvodni management je upravljanje s proizvodnimi sistemi, na katere vpliva mnogo dejavnikov. Temeljni cilj proizvodnje je dobičkonosnost, katero omogoči čim krajši proizvodni proces od naročila do končnega izdelka. Vodenje proizvodnje temelji na obvladovanju kakovosti, procesih, kapacitetah, zalogah, ekologiji, energetiki in človeških virih.
Managerji in vodilni v proizvodnji se morajo nenehno prilagajati zahtevam trga, nadzorovati stroške in izkati prihranke v proizvodnji, zato se morajo neprestano dodatno usposabljati.

Na posvet, ki ga je v Mariboru organizirala izobraževalna ustanova IZZA d.o.o., smo se odzvali tudi v našem podjetju KOPA d.d., saj smo se pri posameznih segmentih varčevanja v proizvodnji že uspeli v praksi velikokrat dokazati. Vodja programa proizvodnih aplikacij  je  spregovorili o rešitvah in prednostih, ki jih nudi poslovni programski paket KOPA ERP.

ELEMENTI DOBREGA INFORMACIJSKEGA SISTEMA ZA VSE VRSTE PROIZVODNJE  

Na predavanju  g. Branka Razgorška so bile izpostavljene rešitve, ki vsekakor zagotavljajo podporo specifičnim poslovnim procesom, ki so za podjetja ključnega pomena. « več

   

Posvet - proizvodnja in management - izvleček

Seminar v hotelu Piramida je bil priložnost za srečanje podjetij, ki imajo rešitve in praktične izkušnje pridobljene pri nekaterih referenčnih strankah.

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)