Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
četrtek, 8.3.2007

KOPA z najvišjim statusom Microsoftovih partnerjev

Slovenj Gradec, 8.3. 2007

Podjetje KOPA d.d. je dolgoletno sodelovanje z Microsoftom nadgradilo s statusom Microsoft Gold Certified Partner na področju naprednih poslovnih IKT-rešitev. S pridobitvijo najvišjega statusa, ki je na voljo Microsoftovim partnerjem, KOPA dokazuje najvišjo raven strokovnega znanja o Microsoftovih tehnologijah in potrjuje svojo vlogo enega vodilnih sistemskih integratorjev pri implementaciji visokozmogljivih informacijskih sistemov v slovenska proizvodna podjetja.

KOPA je z Microsoftom v partnerskem odnosu že od samega začetka svojega delovanja, medsebojno sodelovanje pa se poglablja iz leta v leto. Skupaj podjetji zagotavljata tehnološko napredne in inovativne rešitve, z dostopom do strokovnih znanj na globalni ravni pa je KOPA pripravljena na najzahtevnejše izzive s področja uporabe informacijskih tehnologij.

S pridobljenim statusom KOPA obenem svojim strankam zagotavlja najvišjo raven tehnične podpore, dostop do vrhunskih strokovnjakov pa jim omogoča izkoristiti konkurenčno prednost in poslovne priložnosti.

PR
02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)