Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
sreda, 20.4.2005

Predstavitev naprednih in inovativnih orodij

Na letališču v Slovenj Gradcu smo organizirali srečanje, kjer je KOPA v sodelovanju z Microsoftom predstavila rešitve za današnje probleme na področju IT-ja.

Prave odločitve lahko sprejemamo na podlagi pravih informacij.  V pogojih vedno večje konkurence je to temelj uspešnosti. 

Nadzor  in možnost, da lahko kadarkoli  in od koderkoli (tudi na službenih potovanjih) pridete do najnovejših informacij v vašem podjetju, na podlagi katerih se lahko takoj in pravilno odločite o aktualni zadevi, pregled nad poslovanjem,…  

»Danes zaposleni med 15 in 35 odstotki svojega delovnega časa iščejo informacije, uspešnih pa je le polovica  iskanj. Če dodamo še 15 odstotkov  časa, ki ga porabijo za poustvarjanje že obstoječih informacij, ki jih niso uspeli najti, vodi vse to k počasnejšemu odzivanju na spremembe na trgu. Hudo pa je, ker zaradi tega zamujajo tudi pri aktivnem odzivanju na povpraševanje strank ter partnerjev.«

(Raziskava ICD o stroških iskanja informacij)

Z naraščajočo pomembnostjo informacij pri uspešnem  poslovanju se povečuje tudi pomembnost naprednih in inovativnih orodij.

PREDSTAVLJENE TEME:

  • REŠITVE ZA VODENJE PROJEKTOV, DUKOMENTOV IN ZNANJ V  PODJETJU,
  • ODPRTOST V SVET IN ZAGOTAVLJANJE VARNOSTI,
  • DOSEGANJE USPEHA Z NAČRTOVANIM IN PRAVOČASNIM POSODABLJANJEM PROGRAMSKE  OPREME IN TEHNOLOŠKIH VIROV ( Microsoft Software Assurance)
02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)