Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
ponedeljek, 11.6.2007

Elektronska izmenjava računov s podjetjem KOPA

Slovenj Gradec, 11.06.2007

V podjetju KOPA d.d. smo se odločili narediti korak naprej tudi na področju informacijske tehnologije in elektronskega poslovanja. Projekt, ki smo ga vzpostavili v začetku letošnjega leta, je v zaključni fazi in nov način povezovanja že pripravljamo pri nekaterih naših poslovnih partnerjih.
Vsa podjetja lahko tako z nami že od 01.07.2007 izmenjavajo (sprejemajo ali pošiljajo) elektronske dokumente (naročila, potrditev naročila, prejeti,izdani računi….)

Sistem, ki ga uvajamo, omogoča vsem poslovnim subjektom  enostavno, hitro, predvsem pa cenejše poslovanje s pravno veljavnimi elektronskimi dokumenti.
Z elektronskim poslovanjem je mogoče podpreti vrsto procesov, ki so doslej potekali v papirni obliki, poleg zakonskih zahtev je zagotovljena še točnost elektronskih podatkov in omogočen enostavnejši dostop do arhiviranih dokumentov.

Takšen način poslovanja prinese veliko koristi v vašem podjetju v poslovanju ne le z vsemi vašimi poslovnimi partnerji, ampak vam odpira tudi nove poslovne priložnosti, kar samo povečuje vašo konkurenčno prednost na trgu.

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)