Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
nedelja, 10.6.2007

KOPA na konferenci "Usposabljanje in razvoj zaposlenih"

Torek, 05.6.200

Hotel Piramida, Maribor

KOPA na konferenci»Usposabljanje in razvoj zaposlenihPodjetja se morejo spreminjati hitro, korenito in strateško. Vodstva podjetij so pod zelo velikimi različnimi pritiski. Premagovanje  le teh je samo v kadrovskem potencialu zaposlenih. Izobraževanje in usposabljanje zaposlenih je ena najbolj važnih strateških nalog kadrovske službe. S to intenzivno dejavnostjo moremo temeljito slediti vizionarstvu podjetja.
Svetovno najbolj konkurenčna podjetja usposabljajo zaposlene s ciljnim usposabljanjem. Fleksibilnost zaposlenih na področja obvladovanja različnih veščin,  daje zaposlenim pomembnost, gotovost pri opravljanju nalog in zadovoljstvo.

Na konferenci, ki ga je v Mariboru organizirala izobraževalna ustanova IZZA d.o.o., smo se predstavili z informacijskim sistemom in orodji za učinkovito planiranje izobraževanja. Sistem zagotavlja podjetjem učinkovito obvladovanje kadrovskih potencialov, ki so ključnega pomena za uspešne poslovanje.

Govorili smo tudi o celovitem pristopu HRM, ki poleg kadrovske evidence in plač, pokriva tudi ostala področja, ki so vezana na človeške vire. V podjetjih postaja učinkovito delo s človeškimi viri ključnega pomena za prihodnost.
Brez planiranja in spremljanja tega področja obstaja za podjetje velika nevarnost, da bodo na daljši rok ostala brez najpomembnejših virov.

Konferenca v hotelu Piramida je bila priložnost za srečanje podjetij, ki imajo rešitve in praktične izkušnje pridobljene pri nekaterih referenčnih strankah.

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)