Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu
petek, 21.9.2007

KOPA na SIOUG-u 2007

KOPA d.d tudi letos sodeluje na 12. strokovnem srečanju uporabnikov programske opreme ORACLE - SIOUG 2007. Na dogodku SIOUG smo prisotni kot večji sponzor dogodka, obenem pa vam bomo s predavanji predstavili svoje dolgoletne izkušnje z razvojem aplikacij v okolju ORACLE.

Dobili boste informacije o uspešnih implementacijah Oracle aplikacij iz prakse. Izvedeli boste, različne pristope k razvoju aplikacij, kakor tudi o možnostih čim boljšega izkoriščanja tehnologij, uporabljenih v Oracle aplikacijah.

Vabljeni na naš razstavni prostor in predavanja!

12. strokovno srečanje uporabnikov programske opreme ORACLE  - SIOUG 2007

Predavanja

Domen OCEPEK, Milan MRAVLJAK - torek 25.09. 2007 ob 16:15 (EMERALD)

Ekspertni sistem za podporo proizvodnji v povezavi z ERP sistemom

Prikaz ekspertnega sistema integriranega z ERP sistemom, s katerim sistematično zbiramo operativno znanje v tehnoloških oddelkih, ga uredimo in ponudimo vsem tehnologom pod enakimi pogoji.
Sistem omogoča avtomatsko generiranje tehnološke dokumentacije na podlagi baze znanja, ki jo v začetni fazi polnijo eksperti, po določenem času pa baza pomaga uporabnikom kot ekspert in s tem zagotavlja, da so podatki o tehnologiji natančni in objektivni.   

Vinko JELENKO - torek 25.09. 2007 ob 14:30 (EMERALD)

Podjetja in organizacije so vedno bolj odvisna od informacijskih in komunikacijskih tehnologij in s tem povezanih IT storitev, s pomočjo katerih izboljšujejo učinkovitost, uvajajo nove procese, povečujejo produktivnost in dosegajo nove konkurenčne prednosti.

Na predavanju bo predstavljen Maximo ITSM (IT Service Management), ki v kombinaciji z uporabo najboljše prakse ITIL, ponuja celovite rešitve, ki so potrebne za optimiranje IT procesov, maksimiranje povrnitve investicij v sredstva, zmanjševanje tveganj in stroškov ter izboljševanje nivoja IT storitev.

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)