Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu

Partnerji - v družbi najboljših

V podjetju KOPA skrbimo za razvoj poslovanja z odličnimi partnerji , ki sodijo med vrhunske ponudnike izdelkov, storitev in rešitev na svojih področjih.

Z večino partnerjev sodelujemo že več desetletij, stalno spremljamo njihov razvoj, njihove rešitve pa uspešno integriramo v našo ponudbo.

Ker skrbimo za redno izobraževanje naših zaposlenih v različnih partnerskih programih, imamo vedno na voljo veliko certificiranih strokovnjakov, ki našim strankam pravočasno zagotavljajo učinkovito in predvsem bolj varno uporabo informacijske tehnologije.


 

        


Sodelujemo tudi z drugimi pomembnimi podjetji v Sloveniji in generalnim zastopnikom za področje bivše Jugoslavije. Najpomembnejša partnerja sta:

         

 

Podjetje Key IT je partner podjetja KOPA v Srbiji.  Key IT zaposluje vrhunske svetovalce in uvajalce ERP resitev. Podjetje so leta 2007 ustanovili svetovalci z vecletnimi izkusnjami pri uvajanju ERP sistemskih resitev. Izkusnje so si nabirali v velikih proizvodnih, prehrambenih in trgovskih podjetjih, gradbenistvu in drugod. Njihovi strokovnjaki pokrivajo tudi podrocja strojne in sistemske programske opreme.

ASOS je partner podjetja KOPA na področju sistemov vodenja logistike, ki podpira vse procese v logistiki, od nabavne in prodajne, do interne in proizvodne logistike.

 

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)
Povezane vsebine

O podjetju Reference