Najdi:
KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu

Partnerji - v družbi najboljših

V podjetju KOPA uspešno sodelujemo z vrsto svetovno uveljavljenimi podjetji z različnih področij informacijskih tehnologij in z njimi vzdržujemo strateška partnerstva z namenom, da našim strankam ponudimo najustreznejšo tehnologijo za njihovo specifično poslovno okolje.

  Eden izmed prvih in naših najpomembnejših strateških partnerjev je podjetje ORACLE, s katerim KOPA sodeluje že od leta 1987 in mnogo njihovih aplikacij je nastalo kot plod skupnega sodelovanja.Zaradi zmogljivosti, zanesljivosti in nadgradljivosti so uporabniki na vseh koncih sveta izbrali Oracle za svojo podatkovno zbirko. V kombinaciji z KOPA ERP produkti in močno podporo največjega razvijalca podatkovnih baz ponuja podjetje KOPA - najboljše razmerje cena/zmogljivost.

  Kopa je status IBM-ovega poslovnega partnerja pridobila z ustreznim obsegom obstoječih rešitev, znanj ter v povezavi z IBM-ovimi tehnologijami in produkti. Z novim statusom ima KOPA dostop do višje ravni IBM-ove podpore, še posebej na področju razvoja znanj in tehničnih možnosti. Poleg tega bo še naprej razvijala tesne poslovne stike z IBM-om tudi na področju trženja in implementacije vrhunskih rešitev na slovenskem trgu in tudi širše. 

  KOPA pri uvajanju svojih rešitev uporablja najsodobnejše tehnologije podjetja Hewlett Packard. Smo HP Business partner, kar pomeni, da imamo med svojimi kadri vrhunske strokovnjake HP, ASE in ACT, ki vam na strokovnem in tehničnem nivoju jamčijo za sistemsko integracijo sodobnih informacijskih sistemov.

  KOPA je dolgoletni Microsoftov partner, s katerim ima dobre odnose in obsežno podporo. Z njihovimi izkušnjami zagotavljajo uspešen razvoj na področjih tehnične podpore, e-poslovanja in sistemov v najzahtevnejših poslovnih okoljih.Tesnejše sodelovanjepodjetju KOPA prinaša obilo ugodnosti in dodatnih znanj v okviru težnje po izboljšanju kakovosti lastnih storitev in zadovoljitvi njihovih strank.

Glede na vse hitrejši razvoj informatike na delovnem mestu, smo se v KOPI pridružili evropski pobudi za dvig ravni računalniškega znanja. Tako so septembra 2000 istočasno z drugimi koncesionarji začeli s programom ECDL* -»Evropsko računalniško spričevalo« v Sloveniji, kar pomeni evropsko priznan izkaz o usposobljenosti za delo na informatiziranem delovnem mestu.Tečaji potekajo v prostorih na sedežu podjetja KOPA.

         

 

Podjetje Key IT je partner podjetja KOPA v Srbiji.  Key IT zaposluje vrhunske svetovalce in uvajalce ERP resitev. Podjetje so leta 2007 ustanovili svetovalci z vecletnimi izkusnjami pri uvajanju ERP sistemskih resitev. Izkusnje so si nabirali v velikih proizvodnih, prehrambenih in trgovskih podjetjih, gradbenistvu in drugod. Njihovi strokovnjaki pokrivajo tudi podrocja strojne in sistemske programske opreme.

ASOS je partner podjetja KOPA na področju sistemov vodenja logistike, ki podpira vse procese v logistiki, od nabavne in prodajne, do interne in proizvodne logistike.

 

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)
Povezane vsebine

O podjetju Reference