KOPA
Celovite informacijske rešitve na enem mestu

IZJAVE UPORABNIKOV


ITSM v državni upravi (KopaInfo 2014, str. 20)

Na Ministrstvu za javno upravo želimo s centralizacijo in konsolidacijo informatike ustvariti znatne prihranke pri stroških izvajanja in upravljanja informacijskih storitev za državne organe.

Enotna evidenca sredstev IT in vseh ključnih podatkov za upravljanje sredstev in storitev IT v sistemu Maximo nam bo v prihodnosti omogočala povečanje učinkovitosti in kakovosti izvajanja storitev, optimizacijo in avtomatizacijo procesov ter izboljšanje odločanja na področju IT podpore poslovanju državne uprave.

mag. Jurij Bertok, generalni direktor Direktorata za informatiko in e-storitve, Ministrstvo za javno upravoEnotni kontaktni center državne uprave (KopaInfo 2013, str. 17)

“Z uporabo rešitve IBM Maximo v javni upravi na enem mestu rešujemo probleme z informacijskimi storitvami. Te so danes bistvenega pomena za nemoteno delovanje države in njenih storitev, tako z vidika racionalizacije poslovanja javnih ustanov in povečanja produktivnosti kot življenja posameznikov in poslovanja podjetij. Centralizacija kontaktnih točk na enotnem sistemu je prispevala k večji učinkovitosti delovanja Enotnega kontaktnega centra državne uprave ter izboljšala nadzor nad izvajanjem in obračunavanjem storitev.”

Lea Šraj, vodja tehnične podpore EKC, Direktorat za informatiko in e-storitve, Ministrstvo za javno upravoMerkur obvladuje svojo informacijsko infrastrukturo (KOPA Maximo 2011, str. 15)

„Enotna platforma za upravljanje s sredstvi in storitvami nam omogoča razumevanje resničnih stroškov, ki nastajajo zaradi uporabe informacijske tehnologije. Tako lahko obvladujemo operativne stroške in zagotovimo kakovostne storitve, ki so usklajene s poslovnimi cilji.“

dr. Simon Žnidar, takratni izvršni direktor Področja informatika v družbi Merkur, d.d.

 


Več informacij: marketing@kopa.si


 

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)
Prijava na e-novice
Bodite zmeraj na tekočem - prijavite se na e-novice: