UTRIP.PRO
Proizvodnja, ki dela razliko

UTRIP.PRO

Če je bilo včasih dovolj, da je direktor dobil podatek o stanju proizvodnje enkrat na teden, je danes dovolj dobro le, če ga dobi takoj.

Današnje razmere na trgu ne dopuščajo,da bi resna proizvodnja delovala brez sprotnih podatkov. Prav tako proizvodna podjetja nimajo niti časa niti denarja, da bi si lahko privoščila nihanja v kakovosti, zamude pri dobavah ali neučinkovite procese. Preveliki časovni zamiki, ki so predvsem posledica ročnega vnašanja podatkov o opravljenem delu in drugih dogodkih, podjetjem povzročajo vrsto težav: nepopolne informacije o izgotovljenosti naročil, nezmožnost natančnega načrtovanja proizvodnje, slabe informacije za po kalkulacije, počasna odzivnost  na anomalije v proizvodnji in podobno.

 

V podjetju KOPA smo za podporo interaktivnemu spremljanju in vodenju proizvodnje izdelali prilagodljiv sistem UTRIP.PRO.
UTRIP.PRO proizvodnje je edini način, ki proizvajalcem omogoča interaktivne podatke o trenutnem stanju na delovnih centrih oziroma proizvodni liniji.

Pravočasne informacije iz proizvodnje so eden od temeljev za ohranjanje konkurenčnosti, ustvarjanje zaupanja vrednega poslovnega partnerstva med dobaviteljem in kupcem ter za samo upravljanje proizvodnje.

Proizvodnja ki dela razliko

02 88 39 700
Podpora uporabnikom
KOPA rešitev Portal za stranke (PZS)
Kontaktna oseba
Aleš Pelc
vodja programa
T: 02 88 39 778
E: ales.pelc@kopa.si
Povezane vsebine

Kopa ERP Urejeno.DOK

Prijava na e-novice
Bodite zmeraj na tekočem - prijavite se na e-novice: